Ontspanningsmassage

Wat houdt een ontspanningsmassage in?

Een ontspanningsmassage houdt in dat je je door middel van een massage ontspant. Een ontspanningsmassage kan op verschillende manieren en op verschillende plaatsen op het lichaam worden gegeven.
Soms zijn je spieren zo ontzettend stijf, hard of gespannen dat deze wel wat verlichting kunnen gebruiken. Misschien heb je het druk, ben je gespannen en heb je op dit moment veel stress in je leven. Dat kan door verschillende factoren komen. Heb je het druk op je werk? Of zit je gewoon even niet lekker in je vel. Een ontspanningsmassage biedt uitkomst. Soms moet je jezelf even lekker laten verwennen, een ontspanningsmassage is hiervoor zeer geschikt!
Een massage kent vele voordelen. Een massage is goed voor zowel lichaam en geest . Een massage heeft niet alleen een ontspannende maar ook een helende werking. Ten eerste ben je tijdens een massage totaal ontspannen. Hierdoor ben je even de drukte en de stress kwijt. Zorgen worden voor even vergeten. Ten tweede worden mogelijke blokkades opgeheven waardoor bijvoorbeeld hoofdpijnen verminderen of zelfs verdwijnen.

Kortom: na een ontspanningsmassage kan jij er weer even tegenaan!