Zwangerschapsmassage

Hoewel de zwangerschap een mooie en bijzondere tijd is, is het ook een tijd die allerlei veranderingen met zich meebrengt op lichamelijk en geestelijk gebied.

Een zwangerschapsmassage kan vanaf het tweede trimester van de zwangerschap verlichting geven.

De zachte massagetechnieken die bij deze massage toegepast worden, zullen ervoor zorgen dat je je lekker kunt ontspannen. Dit geeft verlichting bij lichamelijke ongemakken als rugpijn, kramp in de benen, opgezwollen voeten, nekkrampen, etc.

Ook komen er minder stresshormonen vrij, waardoor je naast lichamelijk, ook geestelijk tot rust komt. Daarnaast stimuleert een zwangerschapsmassage de doorbloeding, waardoor zuurstof en voedingsstoffen beter worden opgenomen door zowel moeder als kind.

Voordelen van een zwangerschapsmassage:

  • Extra ontspanning;
  • Minder last van stress;
  • Verbetering van het immuunsysteem;
  • Betere nachtrust.

De behandeling

Voorafgaand aan de massage vindt een intake plaats hierin zullen we bespreken hoe het met je gaat, hoe ver je in de zwangerschap bent en of er klachten zijn.
Aan het begin van de massage zal de massagetherapeute vragen om de zijligging aan te nemen. In deze houding masseert de therapeute het lichaam.

De massagetherapeute legt tijdens de massage de aandacht voornamelijk op de rug, nek, schouders en het hoofd. Gedurende de zwangerschap is het ten zeerste af te raden om een voetmassage te ondergaan. Er zitten namelijk bepaalde drukpunten in de voet die de bevalling kunnen stimuleren.

Ik vind het geweldig dat ik een waardevolle, liefdevolle bijdrage mag leveren aan misschien wel de mooiste periode van jouw leven!

Voor wie?
Deze massage is geschikt voor bijna alle zwangere dames, vanaf het tweede trimester tot de uitgerekende datum.

Op zoek naar een origineel, waardevol cadeau voor een babyshower? Uiteraard is deze massage ook te verkrijgen in de vorm van een cadeaubon!

De zwangerschapsmassage kunt u boeken voor:

30 minuten | € 40,00
60 minuten | € 60,00