Hotstone massage

Wat houdt een hotstone massage in?

Hotstone massage is een geweldig intense warmtemassage, waarbij gebruik wordt gemaakt van verwarmde basaltstenen. Basaltstenen zijn vulkanische stenen die door de invloed van water en zand door de eeuwen heen glad gepolijst zijn. De stenen zijn rijk aan ijzer en magnesium, waardoor ze de warmte lang vasthouden.

De stenen dienen als een verlengstuk; ze zijn een aanvulling op mijn handen. Naast het plaatsen van de stenen op het lichaam en het masseren met de warme stenen zal ik ook met mijn handen het lichaam masseren. Een combinatie dus van de ontspanningsmassage en de heerlijke warmte van de stenen.
Door de combinatie van warmte en beweging werkt de massage dieper het spierweefsel in, wat de massage zeer effectief maakt. De warmte en de ‘druk’ van de stenen dringen diep door in de spieren. De massage stimuleert de orgaanfuncties en de stofwisseling en activeert het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Het helpt afvalstoffen af te voeren, draagt bij aan het ontgiften van het lichaam en voert spanningen af, wat zorgt voor een gevoel van rust en veiligheid.

De hotstone massage is geschikt voor iedereen die zijn of haar lichaam lekker wil laten verwennen en wil ontspannen.

Dus lijkt het jou wat om heerlijk te ontspannen..
Maak dan snel een afspraak en kom heerlijk ontspannen