Magnesium behandelingen

Ben jij toe aan pure ontspanning?

In drukke tijden waar we zorgen voor alles en iedereen schiet het er vaak bij in om ook goed voor jezelf te zorgen. Stress zorgt ervoor dat we rare pijntjes en klachten krijgen waardoor je hoofd overloopt en je je uiteindelijk uitgeblust kunt gaan voelen.

✔️  Door de warmte extra ontspanning van de spieren
✔️  Jouw Magnesium Level boosten
✔️  Voor een goede doorbloeding van de huid
✔️  Pure ontspanning voor lichaam & geest
✔️  Extra goede en diepe opname van het magnesium

 

Zet jezelf even op “vliegtuig stand”

Af en toe de tijd nemen om jezelf op “vliegtuig stand”zetten is gewoon iets wat wij nodig hebben. Een selfcare moment is hier bijzonder goed voor en een echte aanrader. Even niets dat moet, even niemand die je kan storen, alleen maar genieten, uitrusten en je Magnesium peil boosten dat is wat je nodig hebt! Bij mij in de salon verzorg ik jouw Me-Time met veel liefde en aandacht. Zodat je na je bezoek er weer tegen aan kan, uitgerust, relaxed en opgeladen!

 

Optimaal relaxen door Magnesium & warmte

Ingesmeerd worden met warme Magnesium Gel. Je hele lichaam; je rug, armen, benen, voeten en buik.  Daarna pak ik je in in plastic folie en daaroverheen doe ik de Infrarood deken dicht. Deze deken staat op ongeveer 50 tot 55 graden en in deze overheerlijke warmte blijf jij +/- 45 minuten genieten. Je gaat dan al heerlijk ontspannen als je ingepakt bent. Je krijgt dan nog een heerlijke gezichtsmasker met korte hoofdmassage.

Warmte en magnesium gaan heel goed samen. Door de warmte openen de poriën in de huid, waardoor de magnesium beter wordt opgenomen. Daarom is de combinatie van magnesium gel en een infrarood deken zo effectief.

 

Infrarood Deken

Tijdens de Magnesium Pakking lig je in een Infrarood deken. De Infrarood deken beschikt over dezelfde verwarmingstechniek als een gewone infrarood saunacabine. Omdat je ligt is het nog meer ontspannen en zorgt de deken ervoor dat jouw lichaam volledig wordt omringd met de gezonde infraroodstralen.

 • Na 15 minuten: De geest schakelt uit en het lichaam warmt op. Ontspanning begint!
 • Na 30 minuten: Je begint nu meer te zweten! Jouw lichaam is diep uitgerust en geeft een natuurlijke dosis ‘feel good’ chemicaliën af. Je hebt een verhoogd geluksgevoel en ervaart minder stress.

 

Infrarood Warmte

Infrarood warmte is een vorm van energie die direct het lichaam binnendringt en zorgt voor opwarming van onze spieren en weefsels direct zonder gebruikt te maken van de tussenliggende lucht. Ons lichaam produceert zelf ook infrarood energie dat ons helpt warm te blijven en zorg draagt voor de reparatie van beschadigd lichaamsweefsel. 

Artsen in Europa en Japan hebben uitgebreid onderzoek gedaan naar de therapeutische toepassingen van infrarood. Infrarood behandelingen hebben in verschillende ziekten (hart en vaat ziekten, hoge bloeddruk, reumatische aandoeningen, artrose, diabetes, kanker etc.) vele voordelen gebracht. Verder helpen infrarood golven verwijdering van gifstoffen uit het lichaam te versnellen, dit is ook een belangrijke bijdrage bij de behandeling van verschillende gezondheidsproblemen.

 

Wat doet het?

Voor een optimaal resultaat is het belangrijk om na de behandeling ruime hoeveelheden water te drinken. Het is aan te raden om jezelf 2 dagen voor aanvang van de totale lichaamspakking niet te scheren, met name geldt dit voor de benen en de oksels. Magnesiumzout kan bij net geschoren lichaamsdelen gaan prikken.

In te zetten bij o.a.:

 • Chronische pijnklachten
 • Rugproblemen
 • Fibromyalgie
 • Artrose
 • Reuma
 • Acute pijn na inspanning
 • Voor sneller herstel na intensieve trainingen
 • Pijn preventie
 • Verbeteren van de stofwisseling.

 

Effecten behandeling

 • Optimale opname van magnesium via de huid 
 • Verbetert bloedsomloop 
 • Verwijdt bloedvaten
 • Werkt ontgiftend
 • Vet wordt sneller verbrand en afvalstoffen sneller afgevoerd 
 • Verhoogt de stofwisseling
 • Vochtafdrijving via de lymfe
 • Ontspant het zenuwstelsel
 • Stimuleert het immuunsysteem
 • Ondersteund het herstel van de lichaamscellen
 • Reinigt en verbetert huid 
 • Geeft energie 
 • Endorfine komen vrij
 • bevordert de nachtrust
 • Pijn prikkels uit zenuwstelsel worden overlapt met pijn vermindering van 35-85% 
 • geeft pijnverlichting en soepelheid bij mensen met gewricht- en spierpijn, reuma, fibromyalgie, artrose, bechterew
 

Magnesium voetenbad

Je lichaam maakt zelf geen magnesium aan, dus het is belangrijk om voldoende van dit mineraal uit voeding en eventueel supplementen binnen te krijgen. Maar ook een magnesium voetenbad is een effectieve manier om een tekort te voorkomen of verhelpen. Uit onderzoek blijkt namelijk dat magnesium in zoutvlokken of olievorm goed wordt opgenomen door de huid en zo prima je bloedbaan kan bereiken. Vooral in tijden van stress is het slim om regelmatig je voeten onder te dompelen in een magnesium voetenbad. Als je veel stres hebt, verbruikt je lichaam namelijk meer magnesium. Laten we kijken naar een aantal van de belangrijkste voordelen van een magnesium voetenbad.

 

1. Magnesium voetenbad werkt ontspannend

Magnesium wordt ook wel het anti-stress mineraal genoemd, en terecht! Het werkt kalmerend en helpt je spieren en bloedvaten ontspannen. Het ontspannende effect van een voetenbad kun je versterken door paar druppels essentiële olie toe te voegen. Lavendel olie staat bekend om zijn kalmerende werking.

 

2. Het stimuleert de ontgifting en je immuunsysteem

Een magnesium voetenbad kan ook je doorbloeding en de werking van je lymfesysteem stimuleren. Je lymfesysteem speelt een belangrijke rol bij de afvoer van afvalstoffen, en bij de transportatie van witte bloedcellen door je lichaam. Witte bloedcellen spelen weer een belangrijke rol in je immuunsysteem. Regelmatig een magnesium voetenbad nemen kan dus ook je weerstand ondersteunen.

 

3. EEN VOETENBAD VAN MAGNESIUM VERMINDERT PIJN EN KRAMP

De combinatie van het warme water en magnesium kan heel effectief zijn voor het verlichten van spierkrampen, spierpijn en gewrichtspijn. Als je er niet aan toekomt om je voeten wekelijks in een mineraalrijk voetenbad onder te dompelen, doe het dan op z’n minst na een lange winterwandeling of een stevige workout. Je benen zullen je dankbaar zijn! 

Een magnesium voetenbad duurt 20 minuten en kost € 18,50 (incl iets lekkers erbij).

Na een voetenbadje met magnesium voel je je helemaal relaxed !! En heb je toch even jouw momentje gepakt.

Magnesium Experience

Deze unieke magnesium behandeling is een +/-2uur durende mini spa behandeling bestaande uit: voetenbad met magnesium kristallen en een kopje thee , een massage met magnesium olie en een lichaamspakking met magnesiumgel waarbij u in een heerlijke infrarood deken ligt en verder krijgt u een heerlijke magnesium rijke smoothie en een presentje.